Křehký rybízový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenTento koláč vypadá opravdu lákavě, navíc ho není složité připravit. Křehké těsto bohatě zasypeme rybízem a na něj naneseme pokrývku z bílkového sněhu. Na závěr ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento koláč vypadá opravdu lákavě, navíc ho není složité připravit. Křehké těsto bohatě zasypeme rybízem a na něj naneseme pokrývku z bílkového sněhu. Na závěr ještě…
Indické studené omáčky se skvěle hodí k pečenému či grilovanému masu. Tato zeleninová omáčka z cukety a rajčat jistě zaujme výraznou vůní a kombinací sladkých a…
Dozlatova usmažené kousky kuřecího masa, přelité sladkokyselou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží a příjemně osvěžujícím fenyklovo-okurkovým salátem, to je skvělý oběd,…
Dozlatova usmažené kousky kuřecího masa, přelité sladkokyselou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží a příjemně osvěžujícím fenyklovo-okurkovým salátem, to je skvělý oběd,…
Jemný koláč, který je nadýchaný jako peřinka je plný rybízu a zdobí jej bílkový sníh upečený na krustu. S pár surovinami a nenáročným postupem vykouzlíte opravdu…
Dobře ochucený kus masa se zeleninovou přílohou sklidí stoprocentně úspěch u vašich strávníků. Recept na vepřové kotlety, vonící po tymiánu, s čerstvými rajčátky a…
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a…
Objevte výživnou sílu amarantu. Tento starověký super-potravinový zázrak nabízí jemnou, oříškovou chuť a bohaté nutriční hodnoty. Vařený amarant je skvělou volbou pro…
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte…
Kapří maso má většina z nás spojené s vánočními svátky a řízky v trojobalu. V létě můžete čerstvě ulovenou rybu upéct v pekáči na lůžku ze zeleniny. Kapra předem…
Tato bábovka je ideální volbou pro všechny, kdo hledají alternativy k tradičním pečeným dobrotám. Tato bábovka je skvělou volbou pro celiaky, vegany a osoby s…
Tento slaný koláč připravíme z křehkého těsta, které potřeme sýrovo-smetanovou náplní. Koláč plníme do spirály tenkými plátky cukety, mrkve a slaniny. Právě díky náplni…
Ze směsi vyrobíme těsto dle návodu. Tedy do vody rozdrobíme droždí, rozmícháme a postupně sypeme a vmícháváme směs na chleba.Z hotového těsta (nekynutého) lžící nabíráme…
Různé ovocné poháry se připravují nejen pro dny sváteční, ale taktéž i všední. U těchto jablečných pohárů jistě uvítáte rychlou přípravu, skládají se pouze z jablek…
Různé ovocné poháry se připravují nejen pro dny sváteční, ale taktéž i všední. U těchto jablečných pohárů jistě uvítáte rychlou přípravu, skládají se pouze z jablek…
Nadýchané, měkké, vláčné, to je rozinkové cukroví. Čokoládové těsto s rozinkami a ořechy lehce připomíná brownies. Citronová poleva dodává cukroví na svěžesti, u jednoho…
Špekáčky na zelenině jsou tradičním českým pokrmem, který kombinuje oblíbené špekáčky s lahodnou směsí čerstvé zeleniny. Tento recept je ideální pro jednoduchou a…
I bez mléka můžeme připravit rýžovou kaši, kterou pak dle našich chuťových zvyklostí, můžeme ochutit skořicí a cukrem. Snadný a jednoduchý pokrm lehce zasytí, pokud kaši…
Francouzský slaný koláč chutná skvěle teplý i studený a dobře zasytí. Hodí se i jako svačina na cesty. Základem je křehké těsto, které můžeme naplnit na mnoho způsobů.…
V zimních měsících, kdy je nedostatek čerstvé zeleniny, přijdou papriky s kysaným zelím vhod. Postup je jednoduchý, stačí papriky naplnit zelím, zalít horkým nálevem a…
Milovníky nakládané zeleniny jistě potěší recept na bleskurychle připravené plátky cukety ve sladkokyselém nálevu. Díky lehké pikantnosti jsou výborným doplňkem k…
I když tento pokrm vypadá složitě, opak je pravdou. Chuťově výrazné kapustové listy naplněné dietním krůtím masem, pečené na letní zelenině, ochucené česnekem a čerstvě…
Obalený smažený lilek je lahodná pochoutka, která kombinuje křupavý povrch s jemnou a šťavnatou dužinou lilku. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo lehký hlavní chod…
Nadúrodu rajčat dokážeme zpracovat na různé způsoby. Pokud rajčátka i sušíme, můžeme je pak naložit i do oleje. Spolu s bylinkami a česnek uvolní svoji chuť do oleje,…
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz
Mladí Američané nepoznají ovoce a zeleninu, britský kuchař je to naučil
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček