Ovesné kuličky s vůní Vánoc
Recept ještě nebyl hodnocenNepečené ovesné kuličky jsou hotové během chvilky, takže je zvládnete připravit úplně na poslední chvíli. Skrývají v sobě výraznou chuť medu, arašídového másla a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nepečené ovesné kuličky jsou hotové během chvilky, takže je zvládnete připravit úplně na poslední chvíli. Skrývají v sobě výraznou chuť medu, arašídového másla a…
Sladké kouzlo s překvapením uvnitř. Piškotové koule plněné fondánem přinášejí dokonalé spojení jemného těsta a sladké náplně, která se rozplývá na jazyku. Tyto malé…
Rybí filé na špeku a zelenině je vynikající pokrm, který spojuje jemnou chuť rybího masa s výrazným aroma špeku a čerstvé zeleniny. Rybí filé na špeku a zelenině je…
Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly,…
Drobné pečivo připravené z odpalovaného těsta a plněné různými slanými náplněmi, například tvarůžkovou, je skvělým a netradičním pohoštěním nejen pro silvestrovskou noc.…
Lehoučké a nadýchané kakaové řezy, krásně vonící kávou, jsou potřené ochucenou šlehačkou, ve které jsou schované piškoty, slepené Nutellou. Vaše strávníky nadchnou…
Zapomněli jste koupit pečivo? Nevadí, chléb upečený dle následujícího receptu, již bude za hodinu hotový a příjemně vám provoní celou kuchyň. Chléb je připravovaný bez…
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a…
Zapomněli jste koupit pečivo? Nevadí, chléb upečený dle následujícího receptu, již bude za hodinu hotový a příjemně vám provoní celou kuchyň. Chléb je připravovaný bez…
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte…
Kapří maso má většina z nás spojené s vánočními svátky a řízky v trojobalu. V létě můžete čerstvě ulovenou rybu upéct v pekáči na lůžku ze zeleniny. Kapra předem…
Jednou za čas je dobré odlehčit jídelníček, jak od masa, tak i od tradičních pokrmů. Zeleninovou směs z lilku a fazolkových lusků tak můžete připravit třeba na letní…
Z kombinování zeleniny a ovoce nám může vzniknout třeba osvěžující salát plný vitamínů a chutí. Vyzkoušejte doplnit salát, křupavou mrkví a zelím šťavnatými citrusy.…
Tento slaný koláč připravíme z křehkého těsta, které potřeme sýrovo-smetanovou náplní. Koláč plníme do spirály tenkými plátky cukety, mrkve a slaniny. Právě díky náplni…
Bábovky jistě patří mezi královny moučníků naší kuchyně. Vyzkoušejte tuto dvoubarevnou, ze světlého a kakaového těsta, které je připraveno i z celozrnné mouky. Uvnitř…
Osvěžující zákusek s jemným smetanovým krémem a sladkokyselým kiwi potěší lahodnou chutí i jednoduchou přípravou. Povrch zákusku zalijeme pudinkovou směsí, která po…
Kávové rohlíky nemají příliš výraznou chuť, ale nedá se o nich říct, že by byly fádně nudné. Naopak! Příjemné je i to, že jsou moc dobré i druhý den po upečení. Jsou…
Kávové rohlíky nemají příliš výraznou chuť, ale nedá se o nich říct, že by byly fádně nudné. Naopak! Příjemné je i to, že jsou moc dobré i druhý den po upečení. Jsou…
Načechrané a chutné placičky, kterým stačí ovoce a pár kapek medu. Skvěle chutnají s tvarohem a meruňkovým rozvarem nebo s čerstvým ovocem a javorovým sirupem. Hotové…
Tradiční zabíjačkový prejt je pochoutkou z krve a krup. Využijte jej jako součást náplně do koláčků. Nekynuté těsto s máslem a jogurtem doplníte kupkou prejtu,…
Ač se nemusí na první pohled zdát, z dýně můžete připravit spoustu různých pokrmů. Většina z nás ji využívá nejčastěji do polévky, ale co teprve takový dýňový kompot s…
Ač se nemusí na první pohled zdát, z dýně můžete připravit spoustu různých pokrmů. Většina z nás ji využívá nejčastěji do polévky, ale co teprve takový dýňový kompot s…
Malé dortíky připravíme velmi snadno. Zaujmou hezkým vzhledem, který dotváří křupavé cukrové vločky, i lahodným krémem z másla a instantní kávy. Těsto je pěkně vláčné a…
Na hruškách je skvělé, že chutnají dobře i ve slaných jídlech. Například s plísňovým sýrem se pěkně doplní - sladkost hrušek vyváží slanou chuť sýra. Ochutnejte tuto…