Džem z kiwi a cukety
Recept ještě nebyl hodnocenOmrzely vás klasické džemy? Tato netradiční kombinace cukety a kyselého kiwi zaručeně překvapí chuťové pohárky i těch největších mlsounů. Originální a přitom jednoduchý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Omrzely vás klasické džemy? Tato netradiční kombinace cukety a kyselého kiwi zaručeně překvapí chuťové pohárky i těch největších mlsounů. Originální a přitom jednoduchý…
Strouhaná jablka, připravovaná k zavaření do sklenic (na štrudl) se nad miskou vymačkají, nacpou do sklenic ... atd. Zbylý mošt přecedíme, odvážíme nebo změříme…
Marmeláda z pomerančů, meruněk, broskví a jablek je ovocně svěží a zároveň není příliš sladká. Jemnou pikantnost jí dodává kousek čerstvého zázvoru. Skvěle se hodí do…
Angreštová marmeláda má své zastánce, ale i odpůrce. Přítomnost drobných semínek je někomu nepříjemná, ale k angreštu patří stejně jako třeba k malinám. Marmeláda z…
Vypeckované meruňky a oloupané banány rozvaříme, rozmixujeme a uvaříme s cukrem a želírovacím přípravkem. Plníme do sklenic a za horka zavíčkujeme.
Arónie má blahodárný vliv na celé tělo. V kombinaci s kardamomem a rumem z ní vykouzlíte vynikající a netradiční marmeládu. Pro její výrobu navíc použijete aróniovou…
Džem je skvělý způsob, jak během sezóny zpracovat přebytky jahod. Využijeme ho pak po celý rok do dezertů, palačinek. Ale skvěle bude chutnat i jen tak namazaný na…
K letním měsícům také neodmyslitelně patří zavařování přebytků ze zahrádky. Uchovejte si chuť švestek i do zimy a připravte perfektní zavařeninu s čokoládou Margot.…
Přebytky cuket, a to i těch přerostlých, snadno zpracujete do marmelády. Je rychle hotová a voní skořicí a badyánem. Chutná skvěle namazaná na pečivu i jako náplň do…
Rajčatová marmeláda je perfektní způsob, jak zužitkovat bohatou úrodu rajčat. Jemně sladká s nádechem rumu, skvěle se hodí na pečivo, k sýrům nebo jako netradiční…