Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Kvíz Hodnocení 1× KVÍZ: Jak správně ušlehat sníh z bílků. Otestujte své znalosti v otázkách i v praxi
Kvíz Hodnocení 33× KVÍZ: Umíte správně udělat jíšku? Otestujte své znalosti a vyzkoušejte je v praxi
Kvíz Hodnocení 10× KVÍZ: Jak udělat nejlepší palačinky. Otestujte své znalosti v otázkách i v praxi
Kvíz KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
Kvíz Hodnocení 49× KVÍZ: Vlašské ořechy mají vysokou výživnou hodnotu. Poradíme, jak je skladovat
Kvíz Hodnocení 14× KVÍZ: Jak připravit pažitku na rychlení. Naučte se snadno vypěstovat zelené natě
Kvíz KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Kvíz KVÍZ: Máte rádi chlebíčky? Víte, na které patří máslo nebo co je slavný Henry? Otestujte si své znalosti
Kvíz KVÍZ: Víte, jak skladovat vlašské ořechy, aby vydržely v perfektním stavu celý rok? Otestujte si své znalosti
Kvíz Hodnocení 41× KVÍZ: Poznejte 10 variant zahušťování polévek a seznamte se s alternativami mouky
Kvíz KVÍZ: Umíte správně skladovat jablka? Otestujte své znalosti a naučte se, jak uchovat ovoce dlouhé měsíce
Kvíz KVÍZ: Otestujte si, jak se vyznáte se v přípravě bramboráků. Víte, kdy osolit těsto a na čem smažit?
Kvíz Hodnocení 42× KVÍZ: Jaké jsou druhy masa, jak se v nich vyznat a co z nich uvařit? Poradíme vám
Kvíz Hodnocení 66× KVÍZ: Omáčky jsou základem poctivé české kuchyně. Ověřte si, zda-li se v nich vyznáte
Kvíz KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Kvíz KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
10 foto Pokřtili jsme Extrakurzy! S Janem Punčochářem, Lukášem Hejlíkem i s úžasným dortem od Šárky Divácké
Holka u plotny peče: Křehké špaldové rohlíčky voní vanilkou a vlašskými ořechy a v ústech se přímo rozplývají