Vítězem Hell's Kitchen Česko se stal Kuba: Sympatický hromotluk neskrýval slzy, jeho manželka nechápala, jak to dokázal
Vítěz Hell's Kitchen Česko Kuba: Nebýt mé ženy, nedal bych to. Výhra padne na výbavu pro miminko, které čekáme, prozradil
RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Segedínský utopenec podle Ostravskeho Gastrošefa: Vylepšená klasika voní paprikou a je skvěle kyselá po zelí
9 foto Hodnocení 363× Jak oloupat špekáčky? Máme pro vás vychytávku, která vám ušetří čas i nervy
12 foto Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
9 foto Hodnocení 9× Špekáčky jako základ salátů: Nechte se inspirovat a připravte chutnou svačinu
5 foto Hodnocení 41× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
8 foto Hodnocení 59× Jak se nakládají utopenci? Hotoví mohou být za týden, ale klidně i za pár hodin
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Dokonalá švestková povidla bez cukru krok za krokem. Když je upečete v troubě, budete to mít téměř bez práce
Pečeme s Ivou: Maličké buchtičky plněné povidlovou náplní vypadají jako visací zámky. S radostí po nich sáhne každé dítě