Vyhodnocení a odměny nejaktivnějším uživatelům webu Toprecepty.cz v roce 2025. Nejlepší jsme díky vám!
Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
Segedínský utopenec podle Ostravskeho Gastrošefa: Vylepšená klasika voní paprikou a je skvěle kyselá po zelí
9 foto Hodnocení 363× Jak oloupat špekáčky? Máme pro vás vychytávku, která vám ušetří čas i nervy
12 foto Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
9 foto Hodnocení 9× Špekáčky jako základ salátů: Nechte se inspirovat a připravte chutnou svačinu
5 foto Hodnocení 40× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
8 foto Hodnocení 58× Jak se nakládají utopenci? Hotoví mohou být za týden, ale klidně i za pár hodin
28 foto Uzeniny vyrábějí v rodině Čejkových již více než 100 let. Vyhlášená je jejich tlačenka podle receptu po dědovi
6 foto Josef Maršálek v obležení fanynek. Vy jste pro mě Bůh, nedaly se některé odbýt a na fotku s cukrářem se stála fronta
Pochoutkový salát podle Těhotnýho kuchaře: Vyberte dobré suroviny, salát vám to vrátí na chuti, říká známý food blogger