Perfektní celerová pomazánka je ideální na silvestrovské oslavy: Zvládne ji každý a chuťově lze upravit na tisíc způsobů
Holka u plotny peče: Křehké slané sušenky s Nivou a kmínem se hodí nejen na sváteční stůl, u nás mizí rychlostí blesku
13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce
6 foto Hodnocení 4× Jak zamrazit vařené maso? Poradíme, jak zamrazit přebytky a zamezit plýtvání
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
Video Hodnocení 109× Jak připravit houby do mrazáku? Houby je potřeba před mražením tepelně upravit
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování zeleniny: Stačí jim předejít a zajistit si tak kvalitní zásoby
7 foto Hodnocení 50× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
6 foto Hodnocení 14× Jak se dá cuketa uchovat na zimu? Můžete ji zamrazit, zavařit nebo usušit na mouku
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku: Lehce okořeněná a podušená zelenina v jemné smetanové omáčce luxusně chutná