7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce
6 foto Hodnocení 4× Jak zamrazit vařené maso? Poradíme, jak zamrazit přebytky a zamezit plýtvání
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
Video Hodnocení 109× Jak připravit houby do mrazáku? Houby je potřeba před mražením tepelně upravit
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování zeleniny: Stačí jim předejít a zajistit si tak kvalitní zásoby
7 foto Hodnocení 43× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
6 foto Hodnocení 14× Jak se dá cuketa uchovat na zimu? Můžete ji zamrazit, zavařit nebo usušit na mouku
5 foto Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout
3 zelené jarní polévky báječně chutnají: Jemná z kopřiv s cibulkou, rychlá ze špenátu s česnekem a svěží z chřestu s hráškem