Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce
6 foto Hodnocení 4× Jak zamrazit vařené maso? Poradíme, jak zamrazit přebytky a zamezit plýtvání
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
Video Hodnocení 107× Jak připravit houby do mrazáku? Houby je potřeba před mražením tepelně upravit
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování zeleniny: Stačí jim předejít a zajistit si tak kvalitní zásoby
7 foto Hodnocení 39× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
6 foto Hodnocení 14× Jak se dá cuketa uchovat na zimu? Můžete ji zamrazit, zavařit nebo usušit na mouku
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
10 foto Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku
Bramborové orgie: Už jste ochutnali francouzské tartiflette, indickou bramborovou placku nebo švédský brambor s lososem?