Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
Vaření vajec natvrdo krok za krokem: Na pevný a vláčný žloutek a bílek bez gumové konzistence stačí dodržovat tyhle rady
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní
Slaninová pomazánka na chlebíčky: Netradiční varianta hermelínové pomazánky je chuťově výraznější než originál
Video Jak barvit vajíčka v cibulových slupkách: Jednoduchý vzor vytvoříte pomocí ozdobného lístku nebo květu
Srbské rizoto z mletého masa: Vychutnejte si školní klasiku v poctivé variantě se šťavnatým masem a zeleninou
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu