Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Jakou mouku zvolit na bramboráky? Aby byl výsledek nejlepší, poradíme, který druh vybrat a kolik mouky použít
Jablečný Sachr dort je lepší než originál. Díky ovoci je neskutečně vláčný a s marmeládou chutná božsky
Výborná celerová pomazánka s majonézou, uzeninou a okurkou: Skvěle chutná ke svačině, večeři i jako pohoštění
Jak na kynuté skořicové šneky: Nadýchané pečivo, které provoní byt a mizí ze stolu rychleji než vychladne
Jak upéct hraběnčiny řezy: Výborný moučník s jablky pod sněhovou peřinku se snadno připravuje a skvěle chutná
Jak jednoduše upéct dýni hokkaidó? S česnekem a cibulí v jednom pekáčku chutná znamenitě a přípravu zvládne každý
Dokonalé houbové škvarky podle slavného šéfkuchaře: Voní česnekem a kmínem a chutnají naprosto fantasticky
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe
Jak na domácí jablečný ocet? Podle receptu od babičky ho snadno připravíte a využijete ho při vaření i při úklidu
Vynikající a levná svíčková: Použijte kvalitní vepřové maso a výrazné koření a nespěchejte s přípravou
Zelí bez plísně? Žádný problém, pokud dodržíte pět klíčových pravidel a ochutnávat budete jen čistou vidličkou
Natrhali jste si koše plné hrušek? Zavařte je s voňavým kořením a užívejte si jejich lahodnou chuť a pevnou dužinu celý rok
„Svatý Havel do zelí zajel.“ Co dalšího je třeba sklidit a jak se co nejlépe připravit na zimu podle říjnových pranostik
Vláčné kokosové kostky voní čokoládou a kokosem. Přípravu zvládnete do půlhodinky a moučník ocení i děti
Jak správně uskladnit jablka na zimu? Pozor na vodu a některé potraviny, pomoci může i obyčejný papír