Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Česnekový bůček na pivě: Šťavnaté a voňavé kousky masa se silnou omáčkou zazáří při nedělním obědě i ve všední den
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Špačci z mletého masa: Šťavnaté roládky obalené ve slanině a nadívané klobásou připomínají ptáčky a chutnají excelentně
Jak zpracovat rajčata bez zavařování: Pět jednoduchých a lahodných způsobů uchování rajčat až do zimy
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
Pikantní kvašáky: Vynikající křupavé okurky provoněné koprem, česnekem a chilli papričkami rozzáří každé grilování
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Které houby se nejlépe hodí na sušení? Sázkou na jistotu jsou hřiby, ale chybu neuděláte ani s liškami či křemenáči
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle