KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 70 min
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 dvevtroube 70 min