Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 40 min
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
Hodnocení 65× Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 160 min
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Kuřecí prsa plněná Nivou, přikrytá slaninkou na lehké švestkové omáčce s pizza tyčinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 klukodvody 30 min