Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,60 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 30,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Moje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 16 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 26 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mrkví,
myslivecká vepřová plec,
vepřové v mrkvi,
veprovy na mrkvy,
veprove na mrkvi,
myslivecká plec,
vepřové maso s mrkví,
mrkev po myslivecku,
veprove na mrkvy,
myslivecké vepřové plátky,
jak dlouho dusit krkovici,
divočina na mrkvi,
veprova směs s mrkvi,
vepřové jako divočina,
vepřové v mrkvy recept,
vepřová plec recepty,
myslivecké vepřového masa,
vepřoví na mrkvy,
vepřový bok na mrkvy,
myslivecká omáčka
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
máslo,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
koření divočina,
olej
Komentáře (6)