Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 365 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,94 g |
Tuky | 144,20 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 962 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 43,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Moje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
el.mencl před 3 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí péro,
hovězí kližka na smetaně,
hovězí ptáčky,
kližka,
recepty z kližky,
španělský ptáček z kližky,
recepty hovězí maso kližka,
co udělat z hovězí kližky,
hovezi maso pero,
roštěnky z kližky,
kližka recept,
recepty z hovězí kližky,
kližka na smetaně,
co varit z kližky,
hovězí kližka recepty,
klizka recepty,
vařená kližka,
roštěnka z kližky,
falešné ptáčky,
maso pero
Suroviny:
kližka hovězí,
hořčice plnotučná,
slanina,
okurky sterilované,
vejce,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mrkev,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (6)