Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,78 g |
| Tuky | 17,31 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková „smaženice“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkL6
Moje poznámka
Fazolková „smaženice“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkL6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
smazenice,
fazolová smaženice,
smažené fazolové lusky,
smazene bilka s zelene lusky recepty,
fazolky energeticka hodnota,
smaženice z fazolových lusků,
recepty smaženice,
dietní fazolovy recept,
jsou vhodne zampiony na smaženice,
jak udrzet zeleny fazolky v polevce,
fazolove lusky s shitake,
fazolove lusky energeticka hodnota,
fazolový guláš s shitake,
dietní smaženice ze žampionů,
fazolové lusky vejce,
dietni smazenice,
žampiony smazenice,
dietni fazolovy guláš,
fazolový guláš v kj,
sušené bílky
Suroviny:
lusky fazolové mražené,
žampióny,
olej rostlinný,
vejce,
bílek,
bylinky,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)