Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 911 kJ / 696 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,03 g | 
| Tuky | 66,17 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 202 mg | 
| Sodík | 726 mg | 
| Sůl | 1,85 g | 
| Sacharidy | 16,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Dáme vařit osolenou vodu a při začátku vaření přidáme srdce s bobkovým listem, pepřem a vaříme do měkka.
	Krok 2: Po uvaření dáme hned srdce do studené vody a vychladlé krájíme na širší proužky, necháme stát.
	Krok 3: V kastrůlku si uděláme jíšku z tuku a mouky, tu zalijeme vývarem ze srdce, rozšleháme a dochutíme sardelovou pastou, hořčicí, okurku nakrájenou na nudličky, žampiony nakrájené na kousky, vrátíme nakrájené srdce a doladíme cukrem, solí, šťávou z citronu-chutě musí být vyvážené, vaříme 20-30 minut!
	Krok 4: Nakonec do omáčky přilijeme smetanu-omáčku můžeme ředit vývarem pokud je jí málo, ještě chvilku povaříme a můžeme stolovat.
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Moje poznámka
					
				
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové srdce recept, 
						
						
							vepřové srdce, 
						
						
							srdce z divočáka, 
						
						
							vaříme se sardelovou pastou, 
						
						
							srdce divocak omacka, 
						
						
							vepřové srdce na žampionech, 
						
						
							recept na veprove srdce, 
						
						
							vepřové srdce na sardelích, 
						
						
							kořenšné srdce-recept, 
						
						
							srdce se žampiony, 
						
						
							vídeňské vepřové srdce, 
						
						
							vepřové srdce na sterilovaných žampionech, 
						
						
							kořeněné srdce-recept, 
						
						
							vídenské srdce-recept, 
						
						
							srdce z divocaka recept, 
						
						
							videnske srdce recept, 
						
						
							vepřové srdce na houbách, 
						
						
							varime veprove srdce recept, 
						
						
							srdicko z divocaka, 
						
						
							maso se sardelovou pastou
						
					
						Suroviny:
						
							srdce vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							pasta sardelová, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							pepř, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (11)