Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 911 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,03 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Moje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 50 sekundami
Vepřová bratislavská plec
Moanka před 1 minutou
Zázvorové kuře
Moanka před 1 minutou
Krkovička na houbách
Moanka před 1 minutou
Rajská omáčka s perníkem
Moanka před 1 minutou
Brokolicový krém
Moanka před 2 minutami
Kuřecí směs
Moanka před 2 minutami
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Moanka před 3 minutami
Mini tortilly plněné mexickou směsí
Moanka před 3 minutami
Vepřové řízečky na fazolkách
Moanka před 3 minutami
Tématické fráze:
vepřové srdce recept,
vepřové srdce,
srdce z divočáka,
vaříme se sardelovou pastou,
srdce divocak omacka,
vepřové srdce na žampionech,
recept na veprove srdce,
vepřové srdce na sardelích,
kořenšné srdce-recept,
srdce se žampiony,
vídeňské vepřové srdce,
vepřové srdce na sterilovaných žampionech,
kořeněné srdce-recept,
vídenské srdce-recept,
srdce z divocaka recept,
videnske srdce recept,
vepřové srdce na houbách,
varime veprove srdce recept,
srdicko z divocaka,
maso se sardelovou pastou
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
žampióny,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
smetana ke šlehání,
bobkový list,
pepř,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (10)