Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 631 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,06 g |
Tuky | 7,74 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou na půlkolečka mrkev, na kousky papriku a potom nakrájené maso.
Krok 2: Vše osmahneme, dodáme koření, zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořené. Dodáme protlak a vaříme pod pokličkou asi 2,5 hodiny do změknutí masa.
Krok 3: Nakonec dochutíme ještě podle chuti.
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7W5
Moje poznámka
Pikantní gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7W5
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 1 hodinou
Polévka z vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 3 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 3 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 6 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
guláš z jezevce,
kuřecí gulašek,
nezahuštěný guláš,
pikantní hovězí guláš,
jehneci gulasek,
pikantní hovězí gulášek,
pikantní vepřový guláš,
recept na nezahušteny hovezi gulaš,
pikantí vepřový guláš,
gulašek,
jezevec-recepty,
hovězí guláš nezahuštěný,
recept gulaši,
pivovarský gulášek,
pikantí hovězí guláš,
pikantní gulášek na barevných paprikách,
pikantí gulášek na barevných paprikách,
zampiony predpisy,
recepty jezevec,
nezahusteny guláš recept
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
mrkev,
paprika,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
koření tandoori masalo
Komentáře (6)