Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Mgl
Moje poznámka
Pstruh s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Mgl
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 hodinami
Tématické fráze:
omáčka k pstruhovi,
mražený pstruh,
omáčka ke pstruhovi,
mražený pstruh recept,
pstruh s bazalkou,
jak udělat pstruha,
pstruh mražený,
pstruh bazalka,
ryba s bylinkovou omáčkou,
jak připravit mraženého pstruha,
příprava mraženého pstruha,
bylinkova omacka k rybe,
omacky k pstruhovi,
mražený pstruh recepty,
bylinková omáčka na másle na ryby,
pstruh na bylinkách,
omáčky ke pstruhovi,
pstruh na bazalce,
pstruh na másle recept,
bylinky na pstruha
Suroviny:
pstruh,
citron,
sůl,
bazalka čerstvá,
česnek,
petržel,
pažitka,
máslo,
mléko,
brambory
Komentáře (10)