Suroviny
Porce: 4-6 porcií
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 381 kJ / 2 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,48 g |
| Tuky | 5,42 g |
| Vláknina | 18,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 606,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hríby namočíme na 30 minút.
Krok 2: Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme ryžu a popražíme chvíľu aj s mletým čiernym korením.
Krok 3: Zalejeme vriacou vodou.
Krok 4: Pridáme slepačí bujon,vegetu, hríby aj s vodou.
Krok 5: Mierne osolíme, zamiešame a necháme zovrieť.
Krok 6: Prikryté dáme do trúby vyhriatej na 180 stupnov na 30 minút.
Krok 7: Vypnememe trúbu a necháme v trúbe dôjsť. Na tanieri hojne posypeme petržlenovou vnaťou a syrom. Dobrú chuť!
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7Mp
Moje poznámka
Hříbkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7Mp
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 23 minutami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 34 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 43 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 hodinou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
hřibové rizoto,
italské hříbkové rizoto,
hříbkové risoto,
italské risoto,
hříbkové recepty,
nina pastyříkova,
hříbkové rizito,
italske rizoto s hribky,
bezmasé rizoto,
italské houbové rizoto,
hribkove italske rizoto,
krémové hříbkové rizoto,
risoto,
hribkove,
hříbkové risotto,
rizoto na hříbkách,
houbové risoto,
hřibové risoto,
rizoto z čerstvých hub,
hrhhribkove rizoto
Suroviny:
hříbky sušené,
rýže,
voda,
bujón slepičí,
vegeta,
sůl,
pepř černý,
nať petrželová,
strouhaný uzený sýr,
cibule,
olej
Komentáře (5)