Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,23 g |
| Tuky | 62,15 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 37,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Moje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Nejnovější recepty
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 4 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 6 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 5 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 26 minutami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 27 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 56 minutami
Makový závin hrnkový
titi96 před 1 hodinou
Palačinky s dušenými jablky
Veros51 před 2 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Veros51 před 2 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 3 hodinami
Kančí na červeném víně
wimra před 4 hodinami
Čokoládová bábovka ze zakysané smetany
Verunkavh před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek s houbami,
lilek s houbami,
lilek zapečený s houbami,
lilek zapékaný,
recepty lilek s houbami,
recept lilek s houbami,
zapečený lilek s houbama,
lilky s houbami,
recepty lilek s houbama,
peceny lilek s houbami,
lilek s houbami recepty,
zapečený lilek s pohanou fetou,
zapečenný lilek s houbamy,
lilek zapečený recepty,
zapečený baklažán s houbami,
zapečené lilky s houbami,
zapečený lilek s fetou,
zapečený lilek s moubami,
recepty zapeceny lilek truba,
lilek z houbami
Suroviny:
lilek,
mouka hladká,
houby,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný
Komentáře (9)
Ja som toto varila teraz na večeru a podľa teba som nelúpala baklažán, je to naozaj zbytočné. A šampiňóny som dusila na cibuľke. Mám rada čisté jednoduché chute, fakt stačí na ochutenie iba čierne korenie a petržlenová vňať. Tiež prikladám dôkaz, fotku.
Nechválim si svoje recepty, ale...
Jo a lilek jsem neloupala.