Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Moje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 3 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 19 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
Olina3 před 2 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 2 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 3 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 12 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 14 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 14 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 15 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 16 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží,
drůbeží maso prirodni,
recepty z drůbežího,
přírodní drůbeží maso,
recepty z drůbeže,
jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete,
papiňák-drbeží maso recepty,
pečené drůbeží pro dítě,
drůbeží roláda s libečkem,
drubezi prirodni platky,
pširodni drubeři,
lahke recepty na leto,
přirodni drubeži maso,
jak sloupnout slupku z rajcat,
přírodní maso na hřibech,
babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny:
maso drůbeží,
cibule,
rajče,
hříbky sušené,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
libeček,
sůl,
tuk
Komentáře (21)
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou