Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 622 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,14 g |
Tuky | 25,26 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 21,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy tří barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPJQ
Moje poznámka
Špízy tří barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPJQ
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 16 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 29 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 49 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 52 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 56 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept maso tří barev,
maso tři barev,
recepty maso tří barev,
babicovy dobroty recepty 3.10.,
špízy tři barev,
maso 3 barev,
krůtí játra recept,
babicovy dobroty 3.12.,
babicovy dobroty recepty 3.10,
jehla tři barev,
marinady na špízy s více druhů masa,
kuřecí špízy tři barev,
špíz ze tří mas,
chalupářský šašlík,
špízy ze tří mas,
šašlik více druhů masa,
plecko a kuřecí játra recepty,
špiz tři barev,
špíz tří,
trimasovy špíz
Suroviny:
játra krůtí,
plec vepřová,
prsa kuřecí,
cibule,
slanina,
olej olivový,
česnek,
maggi,
omáčka sojová,
marináda pfefferico,
sůl,
chilli paprika sušená,
koření
Komentáře (22)