Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Moje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Nejnovější recepty
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 sekundami
Vánoční košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 3 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 minutami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 1 hodinou
RETRO pudink
radimlaska10 před 1 hodinou
Dýňový koláč
DvorMar před 1 hodinou
Kynutý makový květ
KlaunVG před 2 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 6 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 8 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 9 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 15 hodinami
Tématické fráze:
litevský bošč,
vánoční studený polévka,
borsc s podmaslim,
polevka studeny borsc,
litevsky studeny bosc,
recept na bošč,
recept bosc,
kyska s červenou řepou,
falešný boršč, recepty s obrázky,
polevka bošč,
recept studený borč,
polévka z kyšky,
bošč polévka,
bošč polévka recept nejlepší,
celková doba na boršč,
studený bošč recept,
ukrajinský boršč za studena
Suroviny:
kyška,
okurka salátová,
salám měkký,
mrkev,
cibule,
řepa červená,
brambory,
vejce,
voda,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Posílám obrázky a doporučuji jako lehkou letní večeři.