Cuketovomandlová pizza bez mouky
Základ na tuto bezlepkovou pizzu tvoří nastrouhaná cuketa s mletými mandlemi a vejcem. Výsledkem je křehký a vláčný korpus, který můžete ozdobit oblíbenými surovinami stejně jako klasickou pizzu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 347 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,13 g |
| Tuky | 85,74 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 73,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketovomandlová pizza bez mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRBA
Moje poznámka
Cuketovomandlová pizza bez mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRBA
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
vafle z mozzarely,
základ na pizzu bez bez mouky,
pizza z mozzarely bez mouky,
pizza z mozzarely bez mouky
Suroviny:
cuketa,
mandle,
vejce,
olej olivový,
koření oregáno sušené,
sušená bazalka,
sůl,
rajče sekané,
cukr hnědý,
česnek,
žampióny,
olivy,
cibulka,
sýr mozzarella strouhaná,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)