Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 102,37 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 185,26 g |
Postup přípravy
Ozdobte sýrem a dýňovými semínky.
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Moje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 27 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 minutami
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Tématické fráze:
loupání dýňových semínek,
jak oloupat dýni,
gnocchi s vejci,
co se semínky hokajdo,
gnocchi recept,
gnocchi recepty,
jak upravit gnocchi,
semínka hokaido,
jak připravit gnocchi,
gnocchy,
sušení dýňových semínek,
dýne hokaido loupani,
hokaido recepty+semínka,
jak upravit gnoči,
jak oloupat dýňová semínka?,
hokaido a brokolice,
domaci gnocchy,
dýňová semínka-loupání,
semínka hokaido recept,
sušení dýně hokaido
Suroviny:
gnocchi,
brokolice,
vejce,
mléko,
sůl,
semínka dýňová,
cibulka jarní,
máslo,
olej,
parmazán
Komentáře (4)