Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničný chléb s dýňovým semínkem

Světlý, klenutý a voňavý chlebík je plný tmavě zelených dýňových semínek, které při jídle semtam křupou v zubech. Vřazením vařených brambor do těsta chlebu prodloužíme trvanlivost, pomaleji pak vysychá.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 140 min Doba tepelné úpravy: 60 min

200 min (140 min příprava + 60 min tepelná úprava)

6. 9. 2023 09:50

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 797 kJ / 2 581 kcal
Bílkoviny80,53 g
Tuky67,25 g
Vláknina23,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy401,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 9. 2023 10:10

:-)<3:yes::yes: výborně vypadá a určitě i tak chutná- recept se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, brambory, olej, semínka dýňová, sůl, kmín drcený, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Pšeničný chléb s dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x6j0