Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 32,49 g |
Vláknina | 24,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 994 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 123,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Moje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 1 hodinou
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 5 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 32 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 56 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 56 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 59 minutami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš od babičky,
buřtguláš top recepty,
burgulas,
dietní buřtguláš,
buřtguláš z párků,
jak udělat buřtguláš,
burtgulas s mletým masem,
žampionový krém,
buřtguláš bez mouky,
dlabemezdrave,
jak udělat buřgulaš,
dietni burgulas,
dietní buřt guláš,
buřtguláš s tofu,
babičky repept buřguláš,
buřtguláš,
dlabemezdrave.cz,
buřtguláš dietní recept,
top recepty buřtguláš,
duetni burtgulas
Suroviny:
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
šmakoun,
mouka celozrnna pšeničná,
kmín drcený,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (6)