Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 823 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,61 g |
Tuky | 54,43 g |
Vláknina | 114,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,35 g |
Sůl | 14,93 g |
Sacharidy | 333,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Moje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 4 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 52 minutami
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 58 minutami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 12 hodinami
Kure pecene
raelggg před 14 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
seitanová směs recept,
seitanová bílkovina na pečení,
seitanová buchta,
seitanová bábovka,
recept na holesovicke kolacky,
seitanova rolada,
roláda s fazolemi,
seitanová směs,
roláda z fazolí,
roláda bez lepku recept,
housková nápln do kuřete
Suroviny:
olej olivový,
houby,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
tymián,
strouhanka,
vývar zeleninový,
šťáva citronová,
česnek,
fazole,
vývar zeleninový,
omáčka sojová,
olej olivový,
lepek instantní,
droždí lahůdkové,
paprika čerstvá červená,
tymián sušený,
šalvěj sušená,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)