Dýňová polévka s uzeným
Dýňová polévka je v českých domácnostech velmi oblíbená, obvykle se však připravuje pouze ze zeleniny. Vyzkoušejte masovou variantu dýňové polévky s uzeným. Využijete maso i vývar a uzená chuť udělá s polévkou hotové divy.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 641 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Moje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 25 minutami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 2 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 2 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 2 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 3 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
dýńová polévka s uzeným masem,
dýňová polévka s uzeninou,
dynova polevka s vyvarem uzenym,
dynova polevka,
dýňová polávka s uzeninou,
polevka s uzenym,
dýňová polévka s s uzeným masem,
dýňová polévka hokaido s uzeniny,
gazdinka recept máslové dýne,
dýňová polévka s uzeným vývarem
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
vývar masový,
žebra uzená,
máslo,
kmín drcený,
sůl,
smetana na vaření
Komentáře (23)
Díky za resuscitaci receptu
Zrovna jsem vařil uzenou žebrotu že na fr. brambory...
Dýně všeho druhu už mi letos lezou i ušima, tak jsem toto s tím uzeným vzal jako kosmickou změnu (vařívám podobnou z celeru)
Aby jídlo zapadlo do mé dělené stravy, tak jsem pouze vynechal onen brambor, ale zase jsem rozvařil celou dýni.
Vynikajuuuca!
(doufám, že večer zase nezapomenu přidat smetanu)