Suroviny
Porce: 18 kuliček velikosti ping-pongového míčku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 303 kJ / 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,93 g |
| Tuky | 25,51 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí frikadelky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJ8j
Moje poznámka
Rybí frikadelky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJ8j
Nejnovější recepty
Vánoční košíčky
Přidáno před 20 minutami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 15 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 25 minutami
RETRO pudink
radimlaska10 před 42 minutami
Dýňový koláč
DvorMar před 1 hodinou
Kynutý makový květ
KlaunVG před 1 hodinou
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 5 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 7 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 8 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 14 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuličky,
masové frikadelky,
fricadelky,
jehněčí frikadelky,
fridadelky,
rybí předkrm,
rybí předkrmy,
co jsou frikadelky,
frigadelky,
uprava tunaka,
kuličky z rybího masa,
rybí recepty,
karbanátky z rybí na konzervy,
recept rybí konzerva,
rybí karbenátky,
frikatelky,
smažené frikadelky,
kuřecí frikadelky,
grilované fridadelky,
frikadelky z tunaka
Suroviny:
pangasius,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
sůl,
pepř,
strouhanka,
petrželka,
pórek,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (33)
Jsem zvyklá masové kuličky místo smažení péct v troubě na pečícím papíru, stejně jako karbanátky...Myslíš, že to půjde?
ale kdoví, možná to trochu víc výrazněji okořenit - pak by to možná taky šlo...