Kuřecí kapsa po italsku

Montanka Kuchařka: Montanka

3 porce Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
oregano
bazalka
6 kousků sušených rajčat naložených v bylinkách (volně vážené v Kauflandu)
cca 50-60 g mozzarely (1/2 balení)
vajíčko
hladká mouka
strouhanka na trojobal
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Prsíčka nařízneme tak, aby nám vznikl větší plátek. Lehce naklepeme, pokud je maso silné. Osolíme, opepříme z obou stran, a posypeme bylinkami.

  2. Na každé prsíčko položíme 2 ks rajčat a kousek mozzarelly. Přehneme, sepneme jehlou či párátkem a obalíme v trojobalu.

  3. Smažíme na oleji na pánvi z obou stran pozvolna dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí kapsa po italsku

  • Láďa Láďa(neregistrovaná)

    Montanka:
    Smažíme buď ...
    Jaká je druhá možnost?

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    To by mi určitě chutnalo:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: fazole po italsku kuřecí prsíčka po italsku kureci prsa po italsku kuřecí kapsa top recept kuřecí po italsku křcecí prsa po italsku kuřecí prsa italsku smažená kuřecí kapsa s broskví recept malinova kapsa recept recepty kuřecí kapsa kuřecí kapsa v obalu

Zapomněl/a jsem heslo