Suroviny
Porce: 18 kuliček velikosti ping-pongového míčku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 303 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,93 g |
Tuky | 25,51 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 21,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí frikadelky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJ8j
Moje poznámka
Rybí frikadelky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJ8j
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
el.mencl před 10 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 11 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuličky,
masové frikadelky,
fricadelky,
jehněčí frikadelky,
fridadelky,
rybí předkrm,
rybí předkrmy,
co jsou frikadelky,
frigadelky,
uprava tunaka,
kuličky z rybího masa,
rybí recepty,
karbanátky z rybí na konzervy,
recept rybí konzerva,
rybí karbenátky,
frikatelky,
smažené frikadelky,
kuřecí frikadelky,
grilované fridadelky,
frikadelky z tunaka
Suroviny:
pangasius,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
sůl,
pepř,
strouhanka,
petrželka,
pórek,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (30)