Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,72 g |
| Tuky | 126,75 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 90,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Moje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 21 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 22 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 22 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
iveta.kroul před 22 minutami
Čokoládová granola
Morskykonik před 49 minutami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 2 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 2 hodinami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 2 hodinami
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 3 hodinami
Trubičky
Eva1mamina před 3 hodinami
Tématické fráze:
špekové brambory,
recepty v tlakovém hrnci,
brambory v tlakáči,
brambory z tlakového hrnce,
tlakový hrnec brambory,
brambory se špekem,
vaříme v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit brambory,
vareni v tlakovem hrnci,
recepty pro vaření v tlakovém hrnci,
doba vaření v tlakovém hrnci,
brambory v papíňáku,
tlakový hrnec recepty,
jak dlouho vařit brambory ve slupce,
recepty na vaření v tlakovém hrnci,
brambory tlakový hrnec,
doba vaření brambor,
recepty pro tlakovy hrnec,
jak varit v tlakovem hrnci,
hrnec na brambory
Suroviny:
brambory,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (87)
Dnes jsem je musela ušťouchat.Měla jsem každou bramboru jiného tvaru a na talíři by to nevypadalo hezky
Posílám díky a foto
Je to vážně velice rychlá dobrota
Já pokud chci mít brambory stejnoměrně"opečené"tak během vaření 1-2 krát opatrně zatřesu z hrncem do stran.Brambory se tím jakoby přehodí a nejsou přichycené ke dnu hrnce.To samé zopakuji i po vypnutí tlakáče.
Bodík už šel a dávno je tomu,tak dnes foto a díky
Já jsem lišák paní Jano,
Paní Jano, přeji Vám bohatou nadílku pod stromečkem, a hezké svátky vánoční. Pajánek
Přidávám foto a bodík.
P.S. Příště budu chytřejší, no
bod jsem dala,tak už jen foto..a díky
Ďakujem!