Postup přípravy
Krok 1: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch.
Krok 2: Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci.
Krok 3: Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke.
Krok 4: Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Moje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
plněné karé,
smažené karé,
co je vepřové kare,
co je karé,
veprove kare recept,
co je to karé,
plnené bravčové karé,
karé,
vepřová pečeně arista,
karé wikipedie,
smažené vepřové karé,
vepřová kýta plněná bylinkami,
mortadela recepty,
recept z veprove kare,
vepřové karé smažené,
vepřové karé wikipedie,
recepty z veproveho kare,
veprova pecene kare,
italský recept z veproveho masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
mortadela,
slanina,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
máslo,
bylinky,
Komentáře (30)
posílám foto, bodík máš už dávno
btw....vcera som urcite vlozila aj fotky, ako vyzeralo maso pred pecenim..teraz tu nie su....nevsimli ste si ci tam boli rano?
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!...
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla