Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Moje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pasta k masu,
zavařujeme zeleninová směs,
pasta do guláše,
zavarujeme zeleninovou směs,
zavarene maso recept,
domácí pasta do guláše,
pasta guláš,
zavarujeme smes pod maso,
zavařujeme zeleninové omáčky,
paliva calamada,
pasta na guláš,
zavařujeme zeleninové směsi,
zavarujeme smes na spagety zeleninova,
houbový salát,
zavarujeme masove smesi,
pasty do gulase,
guláš pasta,
zavařujeme pastu,
zeleninová pasta,
zavařujeme omáčku na špagety
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (2)