Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,97 g |
| Tuky | 70,63 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Moje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 25 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 27 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 33 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 40 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
demiklát,
vývar z halušek,
demitát,
demikát-recept,
polévka z vývaru z halušek,
brynzova polevka demikat,
polevka demiklat,
polievka demikat,
polévka z pomazankového másla,
polievka z haluškovice,
demikát cottage,
vyvar z halušiek,
recepty z brynzy,
dimikat,
recept na polevku z brynzy,
polévka z halušek,
polévka demyká,
kuřecí demikát,
název polévky z brynzi
Suroviny:
vývar z halušek,
brynza,
sýr cottage,
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
jíška,
petrželka,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (9)