Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,49 g |
| Tuky | 33,09 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 88,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Moje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 6 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 7 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 8 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 1 hodinou
Červená polévka s pohankou
Bretik před 2 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 4 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 4 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 4 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 5 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 5 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
zelné závitky plněné rýží,
zelný závitek,
plněné zelné zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky s maso s lečem,
plneni zelni listy,
plnění zelné listy,
lahev leca,
zelný závitek recept,
zelny závitky recept,
recepty na na lečo,
jak vykrojit kostal z cele hlavkx zeli,
zelné zavitky plnění,
zelne závitky recept,
plněné zelné listy,
mleté maso s rýží,
závitky plnění zelnou směsí,
plněné vepřové závitky,
zelné závitky z veproveho mas
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso vepřové mleté,
rýže,
vývar,
koření adžika,
cibule,
vejce,
lečo,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (4)