Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,65 g |
| Tuky | 47,83 g |
| Vláknina | 19,24 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 6,63 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 447,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu.
Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Moje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
bylinkové máslo na bagety,
bylinkové máslo na bagetu,
domácí bylinková bageta,
bylinková bageta,
nejlepsi bagety,
podmáslové řezy,
bylinkové bagety z domácí pekárny,
bagety domácí s podmáslím,
bagety s bylinkami,
jak uválet bagetu,
bageta s bylinkami,
recept na bagetky,
jak se dělá bageta,
nejlepší bageta recept,
bageta z pizza těsta,
bagety recept těsto,
bageta s podmáslím,
bylinkove bagety recept z pekarny,
těsto na bagety s bylinkami,
bagety s podmaslim
Suroviny:
podmáslí,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
koření bylinkové máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (45)
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?
Jsou moc dobré