Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 875 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,36 g |
| Tuky | 15,60 g |
| Vláknina | 25,54 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 57,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš VI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYvv
Moje poznámka
Vepřový guláš VI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYvv
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 5 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 2 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 3 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 3 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 3 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 3 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 3 hodinami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
vepřový guláš z,
guláš z vepřoveho,
vepřový guláš recept,
jak dochutit gulas,
příprava guláše,
připrava vepřového gulaše,
čím dochutit guláš,
vepřový guláš videorecept,
vepřoví guláš,
gulaš vepřovy,
recept na veprovy gulas,
guláš recept vepřový,
veprovy gulas recepty,
recept guláš vepřový,
recepty veprovy gulas,
recepty na guláše vepřový,
guláš příprava,
guláš recept,
recept veprový gulas
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
hořčice,
protlak rajčatový,
koření černé,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
rasco,
bujón,
feferonka,
sůl,
olej,
vegeta
Komentáře (7)