Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Moje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 1 hodinou
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 5 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 29 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 5 hodinami
Tématické fráze:
takový miášmaš,
hlíva ustřičná-recepty,
speciality z hlíva ústřičná recepty,
zeleninová směs s hlívou ústřičnou,
zelenina s hlívou ústřičnou,
mišmaš,
recepty z michane zeleniny,
jak zužitkovat hlívu ústřičnou,
20.10.2015 recept moučník
Suroviny:
hlíva ústřičná,
rajče,
cuketa,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
beraní rohy,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
pasta chilli,
uzenina,
olej,
mouka
Komentáře (30)
Ale děkuji. Teď už budu častěji tak to snad bude jinak.
Ale sama jsem poznala,že se někdy nevyplácí pravdivě napsat všechny použité suroviny
A nad názvem nezoufej-tejaja už odpověděla
Co se týká fotky...kdysi jsem jídlo fotila mobilem s nekvalitním fotoaparátem.Přiznám se,že některé jídlo vypadalo,jako by bylo v talíři v tom lepším případě"nazvraceno"
Jééé,než jsem to všechno naťukala,tak už je na světě jiný název
Rád bych s vámi souhlasil, ale zkuste se, administrátoři, napřed domluvit mezi sebou co a jak s názvy. Bylo by to krásné, kdyby názvy napovídaly wcg, ale nezůstal by tu kámen na kameni...
celé pojmenování nechám na vás ale snažte se to pojmenovat tak, aby bylo jasné o jaký recept se jedná. Děkuji
administrátor topreceptů
Taky netuším, proč jste zařadil do "luštěnin" - jistě nějaký omyl.
Parky bych opravdu ugrilovala na panvi, z hlivy a zeleniny (kt.bych ani nepopisovala, jen poznamenala - dejte, co mate) udelala neco jako "leco" (bez vajec). Uplne nej by bylo, z toho vseho co vam "zbylo" udelat polevku typu frankfurtskou s pridanim hlivy, zaleniny, mouky, smetany a pro velke jedliky treba jeste knedle s vejcem.
To neni o opovrhovani zbytkovanim, ale o male moznosti opakovane realizace.
Já osobně bych si to jídlo nedala, je to na mě opravdu už moc velký miš maš, ale každý má chutě jiné