Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 3 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pivě,
hovězí na pivu,
hovězí maso na pivě,
hovězí ragů na pivě,
hovězí na černém pivu,
hovězí maso na pivu,
hovězi napivě,
hovezi nan pive,
hovezi ragu na pivu,
hovězí na černém pivě,
hovězí plátky na pivě,
hovězí ragu na černém pivu,
hovězí ragů na černém pivě,
hovezi zadni na pivu,
hovězi na pivo,
hovězí v pivu,
receprty,
hovězí na piv,
maso na pivě,
hovězí guláš na pivě
Suroviny:
hovězí zadní,
špek,
cibule,
pivo světlé,
mouka,
hořčice,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
sůl,
jíška
Komentáře (9)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.