Popovický hovězí guláš na pivě

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Doba přípravy: 2 hodiny 4 - 5 porcí Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

1 kg předního hovězího masa
200 g rajčatového protlaku
0,5 l masového vývaru
0,5 l světlého 12°piva
3 velké cibule
3 krajíce tvrdého chleba
4 stroužky česneku
2 polévkové lžíce sádla
1 čajová lžička drceného kmínu
pálivá mletá paprika
sladká mletá paprika
majoránka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do světle hněda.

  2. Maso nakrájíme na kostky asi 2 cm velké a přidáme k cibuli. Okořeníme mletým pepřem, kmínem, lisovaným česnekem a opečeme. Přidáme protlak, sůl, mleté papriky, restujeme jen chviličku a zalijeme vývarem.

  3. Přikryté za občasného zamíchání dusíme, až je maso měkké. Přidáme pivo, nastrouhaný chleba, majoránku a ještě chvíli povaříme aby omáčka zhoustla.

  4. Vhodná příloha houskový knedlík nebo bramboráčky.

  5. Nechce se vám hovězí guláš chystat?
    Objednejte si hotovou porci EXPRES MENU domů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 383 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Popovický hovězí guláš na pivě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu hovězí guláš s pivem hovězí guláš na černém pivu guláš na pivě gulas ba pivu popovicke hovězí maso hovězí guláš na černém pivě nejlepší popovický guláš guláš na pivu recept na guláš s pivem a protlakem hovězí guláš kg cibule a pivo hovězí maso přední recepty hovězí gulas s pivem recept hovezi gulas na pivu hovězí guláš na pivurecept popovický guláš na černém pivu gulas podlity pivem popovickýguláš recept hovězí guláš s pivem

Zapomněl/a jsem heslo