Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,95 g |
Tuky | 17,68 g |
Vláknina | 20,52 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 48,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Moje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na pivě,
hovězí guláš na pivu,
guláš na pivě,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš na černém pivu,
popovicke hovězí maso,
guláš na pivu,
hovězí na česneku a s pivem,
hovězí guláš recept,
gulas ba pivu,
hovězí guláš na černém pivě,
guláš s pivem,
nejlepší popovický guláš,
hovězí guláš s houbami na pivu,
gulas na pive v troube,
hovězí gulas na svetlem na pivu,
guláš na cernem pive v troubě,
nejlepsi hovězí gulas na černém pivu,
nejlepší hovězí guláš na na černém pivu,
hovězí pivní guláš
Suroviny:
maso hovězí,
protlak rajčatový,
vývar masový,
cibule,
chléb,
česnek,
sádlo,
kmín drcený,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Skúsil niekto recept s čiernym pivom?
Ak áno, aká bola výsledná chuť?
Ďakujem.
V krajine, odkiaľ guláš pochádza, sa guláš nikdy nezahusťuje.
To znamená, že množstvo cibule, ktorá sa počas dusenia hovädzieho
mäsa prakticky rozpustí, je úplne dostačujúca na zahustenie.