Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 549 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky po italsku plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1zq
Moje poznámka
Vepřové roládky po italsku plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1zq
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 5 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 23 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové roládky,
veprova rolada,
vepřové po italsku,
veprove maso po italsku,
plnena veprova rolada,
vepřové po italsku recept,
plněná vepřová roláda recept,
vepřová roláda recept,
plněné vepřové rolády,
vepřové závitky po italsku,
plněné vepřové plátky,
vepřová roláda plněná,
vepřové rolády,
plněny vepřový plátek,
roládky z vepřového,
vepřová roláda s bylinkami,
mortadela recept,
vepřové maso po po italsku,
vepřová krkovice po italsku,
vepřové plátky po italsku
Suroviny:
krkovice vepřová,
mortadela,
sýr kozí,
rajče sušené,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření italské bylinky,
mouka hladká,
víno bílé,
cukr
Komentáře (35)
Moc dobrý recept a nádherná fotka