Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,26 g |
Tuky | 162,81 g |
Vláknina | 28,40 g |
Cholesterol | 774 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,71 g |
Sacharidy | 329,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Moje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 4 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 5 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 6 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 6 hodinami
Tématické fráze:
noky,
recepty s bramborovými noky,
krkonošská jídla,
bramborové noky recept,
jídla s bramborovými noky,
krkonošská směs,
bramborové noky se zelím,
cele kure recepty,
noky tescoma s chuti,
nedělní kuře,
vareni a peceni po domacku,
krkonošské recepty,
jídla s noky,
krkonošská kuchyně,
recept s bramborovými noky,
s bramborovými noky,
cele kuře,
kuře na zelí,
plněné kuře kysaným zelím,
pečené kuře plněné zelím vladimíra čecha
Suroviny:
kuře,
krkovice uzená,
zelí sterilované červené,
máslo,
olej,
sůl,
kmín celý,
brambory,
mouka hrubá,
vejce
Komentáře (10)