Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Moje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 16 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 7 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 8 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 9 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 9 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží,
drůbeží maso prirodni,
recepty z drůbežího,
přírodní drůbeží maso,
recepty z drůbeže,
jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete,
papiňák-drbeží maso recepty,
pečené drůbeží pro dítě,
drůbeží roláda s libečkem,
drubezi prirodni platky,
pširodni drubeři,
lahke recepty na leto,
přirodni drubeži maso,
jak sloupnout slupku z rajcat,
přírodní maso na hřibech,
babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny:
maso drůbeží,
cibule,
rajče,
hříbky sušené,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
libeček,
sůl,
tuk
Komentáře (20)
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou