Polévka z řeřichy a ředkviček
Řeřicha je oblíbená pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Je nabitá vitamíny a minerály a s ostatní neméně výraznou zeleninou, tvoří bohatý základ této famózní polévky. Tato polévka je nejen lahodná, ale také velmi jednoduchá na přípravu,
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 568 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,51 g |
Tuky | 6,74 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 58,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z řeřichy a ředkviček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv5z
Moje poznámka
Polévka z řeřichy a ředkviček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv5z
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 5 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 19 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 12 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 2 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 3 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 11 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 12 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 17 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 18 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 20 hodinami
Tématické fráze:
nať z ředkviček
Suroviny:
řeřicha,
ředkvičky,
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kurkuma,
česnek,
cibule,
smetana
Komentáře (3)