Suroviny
Porce: 8 ks -3 až 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 713 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,77 g |
Tuky | 11,91 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 105,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZpJ
Moje poznámka
Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZpJ
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
dietní knedlíky,
dietní knedlík,
knedlíky z celozrnných rohlíků,
celozrnný karlovarský knedlík,
knedlíky z celozrnné mouky,
dietní pečivo recept,
dietní pečivo,
dietni karlovarsky knedlik,
knedlíky z žitné mouky,
celozrnné noky,
celozrnné bramborové knedlíky,
knedliky z celozrného pečiva,
celozrny knedlik,
grahamové knedlíky,
pařáček na knedlíky,
knedlíky z celozrných rohlíků,
knedlíky ze žitné mouky,
knedlík z celozrného pečiva,
knedlíky z pečiva,
karlovarský celozrnný knedlík
Suroviny:
pečivo,
mouka celozrnná žitná,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
voda
Komentáře (16)
myslím, že místo pórku by se dala použít např. řeřicha, líp by se pak krájely.. co ty na to