Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 600 kJ / 4 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 749,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
Moje poznámka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 56 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
žmolenka z oleje,
žmolenka na koláče recept,
koláč ze žmolenky,
žmolenka z polohrubé mouky,
šalamoun hrnkový koláč,
nejlepší jemný koláč,
moučníky on-line,
buchta fofrník,
koláč šalamoun,
žmolenka na koláč recept,
jak se dělá žmolenka,
z čeho se dělá žmolenka,
recept na žmolenku,
žmolenka na koláč,
žmolenka pro diabetiky,
moučníky recepty,
koláč,
recepty on line y tříbarevný koláč,
žmolenka,
jak nahradit cukr při pečení
Suroviny:
voda,
cukr,
tuk hera,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce,
prášek do pečiva,
jahody čerstvé,
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
tuk,
mouka
Komentáře (23)
Pajaska
Jani R.,přesně tak,dělá se z toho na co je chuť a co je doma.
Jako náplň mám ale višně a rybíz. Pekla jsem na vymazaném a vysypaném pekáči cca 30 min při 170°C. Je to vynikající, těsto je velice tvárné.
Jen možná pro někoho to na rozměry plechu (vnitřní rozměry) 34x35 cm bude těsto moc nízké, nám to naopak vyhovuje. Je to skvělé, mizí to samo. Páji
nicméně to nevylučuje, že tento je určitě také dobrý