Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 278 kJ / 5 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 379,58 g |
Tuky | 378,42 g |
Vláknina | 15,89 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 37,40 g |
Sůl | 100,31 g |
Sacharidy | 155,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Moje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 1 hodinou
Kuře na paprice
Aztec před 5 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 7 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 8 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 8 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 9 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 10 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 10 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na divoko,
krůtí maso na divoko,
krůtí stehna na divoko,
krůtí stehno na divoko,
krutí prsa na divoko,
kruti kostky na divoko,
krůtí prsa na na divoko,
kruti maso colombo 65,
krůtí maso recepty,
krůta na divoko,
bezlepkove krůtí maso na divoko,
krůta na na divoko,
krůtí prso na na divoko,
kruti nadivoko,
krůtí na jalovci,
kruti špaličky na divoko,
recept kruta na divoko,
kruta ala bazant,
kruta a la bažant,
videorecepty kruti na divoko
Suroviny:
maso krůtí,
česnek,
slanina uzená,
bujón,
cibule,
jalovec,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
Děkuji, jsem rád, že chutná