Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Moje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 5 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 22 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 55 minutami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Rebarborový koláč
kacaba10 před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
jana100 před 2 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 2 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 4 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečená veka v troubě,
chlebíčky zdobení jak na to,
snidane v mikrovlnce,
recepty na snídani,
křen,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
křen s jablky,
snídaně s mikrovlnky recepty,
zapečená veka v mikrovlnné troubě,
snídaně recept,
zapečená veka s jablky,
zapečené rohlíky v troubě,
zápečená veká,
zapečená mortadela,
recepty,
facebook,
snidane zapečená v mikrovlnce,
zapékací truba,
veka k snídani,
recepty v zapékané misce
Suroviny:
veka,
mortadela,
hořčice plnotučná,
křen,
rajče cherry,
paprika
Komentáře (36)
Takových kopanců v jednom rcp není ani u vás obvyklé
.....
(možná smazat celou diskuzi vč. nesmyslu v poznámce)
Díky, upravím to
No, já postupoval podle rcp..., tedy aspoň doufám, že jsem ho dobře pochopil.
cecilka:
Asi jste s tou MW o moc nepřišla...
Já to také zkusil i v remosce. Sice to trvá déle, ale je to jiné.
No, každý trouba prý peče jinak
Po pěti minutách wlnění (750W) byla veka dost jako kost
Stačí mít našpicovaná ušiska - až to v troubě přestane střílet a praskat tak po dalších 15´´ je hotovo
V každém případě zajímavý postup. Očekával jsem, že to bude horší
spagetka:Tedy Ladi, jménem mojich zlatíček, díky za báječnou snídani.
Teď je to jasný, dřív se ty kousky veka dávaly na chlebíčky.
Dík za upřesnění, on je to druh snídaně který já rád, jen mně to nikdy nenapadlo vlnit.
Já myslím, že si každý může dát kombinaci jaká mu chutná a i množství.
já to také musela číst 3x, ale pak jsem pochopila