Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 300 006 kJ / 71 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16 311,58 g |
Tuky | 712,87 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 38,50 g |
Sodík | 38,63 g |
Sůl | 98,30 g |
Sacharidy | 9,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Moje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Nejnovější recepty
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 14 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 14 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 20 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 minutou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 13 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 1 hodinou
Slovenská hrstková polévka
limosek před 1 hodinou
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 2 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 5 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 9 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 10 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 12 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
pašerák recept,
vepřový plátek pašerák,
dietní kuřecí plátky,
pašerak,
kureci platek,
vepřovy pašerak,
recept pašerák,
kuřecí prsíčka recepty dietní,
koření pašerák,
pašerák z kuřecího masa,
dietní kuřecí prsíčka,
kuřecí plátky,
kuřecí plátky dietní,
maso paserak,
dietní vepřové plátky,
pašeráci recept,
recepty paserak,
kuřecí maso pašerák,
recept na paseraka,
dietní kuřecí plátky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
hořčice,
sýr,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)