Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 300 006 kJ / 71 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16 311,58 g |
Tuky | 712,87 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 38,50 g |
Sodík | 38,63 g |
Sůl | 98,30 g |
Sacharidy | 9,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Moje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky Danča
Malickakucharka před 24 minutami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 1 hodinou
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 2 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 2 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 4 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 5 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 12 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 14 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
pašerák recept,
vepřový plátek pašerák,
dietní kuřecí plátky,
pašerak,
kureci platek,
vepřovy pašerak,
recept pašerák,
kuřecí prsíčka recepty dietní,
koření pašerák,
pašerák z kuřecího masa,
dietní kuřecí prsíčka,
kuřecí plátky,
kuřecí plátky dietní,
maso paserak,
dietní vepřové plátky,
pašeráci recept,
recepty paserak,
kuřecí maso pašerák,
recept na paseraka,
dietní kuřecí plátky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
hořčice,
sýr,
olej olivový,
koření
Komentáře (10)