Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 5 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 20 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 33 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso na šalvěji,
jake maso na rizky,
nejlepší maso na řízky,
rizky z veproveho masa,
vepřový přírodní řízek,
přirodni řizek z vepřoveho masa,
šalvěj na maso,
jaké vepřové maso na řízek,
kotlety na šalvěji,
jak dlouho smažit vepřový řízek,
jaké maso na vepřového řízky,
jake maso na vepřový řizek,
vepřové maso recepty,
kotleta na šalvěji,
maso na řízky,
recepty maso na šalvěji,
řízky,
přírodní řízek z vepřové kotlety,
veprovy rizek z jakeho masa,
šalvěj a maso
Suroviny:
mouka,
šalvěj čerstvá,
řízek vepřový,
olej olivový,
máslo,
cibule červená,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
rajče,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)