Filmová zelňačka
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,89 g |
Tuky | 211,34 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 86,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Moje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 15 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno 24. 7. 2025 09:19:34
Cuketová polévka
Přidáno 24. 7. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové langoše
JajkaP před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
vagundova před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 2 hodinami
Hrnková bábovka
Fitulka před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
Bonega před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z mrkvy (Horňácko)
Fitulka před 3 hodinami
Lečo jako polotovar
Kaill před 12 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 13 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 13 hodinami
Tématické fráze:
práva zelnacka,
zelňačka se slaninou,
recepty moderátorek,
zelňačka s kořenovou se zeleninou,
zelňačka z ze slaninou,
pravá zelňačka z hlávkového zelí,
slovenska zelnačka pravá nejlepší recepty,
zelňačka s anglickou slaninou,
filmová zelňačka z hlávkového zelí recept,
práva zelnacka recept,
zelnacka petržel,
zenacka,
zeňačka petrželová nať
Suroviny:
česnek,
cibule,
petržel,
mouka hladká,
tymián,
slanina anglická,
máslo,
mrkev,
víno bílé,
zelí bílé,
pepř celý,
celer,
bobkový list,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (7)
Citujem:
1) Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
2) Fotografie přidávejte pouze vlastní.