Filmová zelňačka
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,89 g |
Tuky | 211,34 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 86,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Moje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
bioubi před 12 minutami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 42 minutami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 48 minutami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 1 hodinou
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 1 hodinou
Pečené cikánské koleno
astosch před 1 hodinou
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 1 hodinou
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 1 hodinou
Tématické fráze:
práva zelnacka,
zelňačka se slaninou,
recepty moderátorek,
zelňačka s kořenovou se zeleninou,
zelňačka z ze slaninou,
pravá zelňačka z hlávkového zelí,
slovenska zelnačka pravá nejlepší recepty,
zelňačka s anglickou slaninou,
filmová zelňačka z hlávkového zelí recept,
práva zelnacka recept,
zelnacka petržel,
zenacka,
zeňačka petrželová nať
Suroviny:
česnek,
cibule,
petržel,
mouka hladká,
tymián,
slanina anglická,
máslo,
mrkev,
víno bílé,
zelí bílé,
pepř celý,
celer,
bobkový list,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (7)
Citujem:
1) Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
2) Fotografie přidávejte pouze vlastní.