Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,52 g |
Tuky | 30,26 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 12,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Moje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 20 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 21 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 25 minutami
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 27 minutami
Pečené cikánské koleno
astosch před 45 minutami
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 53 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 55 minutami
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 57 minutami
Jednoduchá buchta s vůní kávy
Fitulka před 1 hodinou
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Ivca14 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Marceval před 1 hodinou
Tématické fráze:
co s tlačenkou,
houbová tlačenka,
kečupový utopenci,
houbové hody,
vepřová tlačenka s houbami,
vyroba tlacenky yhribku postup,
chyby pri vyrobe domaci tlacenky,
tlačenka domácí červená,
těsto na pizzu + domácí pekárna,
houbová tlačenka recept,
vepřová směs s s houbami,
houbo tlačenka,
houbové utopence,
houbová tlačenka recepty,
vepřová směs na houbách,
recept-houbova-tlacenka,
recepty s tlačenkou,
kdyz se udela rosol na utopenci sama,
domácí houbová tlačenka,
je mozno dat tlacenku do mrazaku
Suroviny:
tlačenka,
cibule,
houby,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
česnek,
cukr písek,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
sýr niva
Komentáře (46)
Tak pojďme vařit, já plánovitě, podle tabulky a ty intuitivně a spontánně, ale obě kreativně, myslím...
ani mě nenapadlo, že by někdo ráno utíkal pro tlačenku, aby tento recept vyzkoušel, ale třeba by její "zbytek" (to slovo miluji
...a slibuji, že budu vařit dál...i ze zbytků i uváženě a plánovaně
Doufám, že nevypadám jako snob v kuchyni, protože to fakt nejsem a nemám je ráda. Používám spoustu surovin, které nejsou "in", jako kečup, granulovaný česnek, mražený špenát, surimi tyčinky nebo hotové knedlíky. Zbytky mám také a také je spotřebovávám nebo nacpu do mrazáku. Jen mi to nepřišlo nějak moc jako recept, zdálo se mi, že si nikdo nekoupí tlačenku, aby ji pak smíchal s uvedenými surovinami. Mýlila jsem se.
Vař dál a inspiruj ostatní, prosím.
A doufám, že mi nebude vyčteno, že se vykecávám pod receptem.
já snad na oslavu půjdu něco upéct s věnováním speciálně Tobě
Ale myslím, že se tu budem bavit o receptu ne?
Líbí se mi právě schopnost využívat zbytky, dělá to řada lidí tady - pokud si vzpomínám - Bibinka, Mirka, a další a já taky a mám zkušenost, že ze zbytků kolikrát vzniknou mňnamky, že příště to už nejsou zbytky ale plánovaná jídla
Já to zkusím, ale bez cukru a ještě jeden nápad mám, ale to zveřejním, až jestli to bude jedlé
A tamto bylo myšleno na jeden čin, ne na osobnost.
nemyslím si, že bych byla soběstředná a dětinská, a ani nijak ješitná, ale považuji se neskromně za celkem ucházející kuchařku a pokud jsem se recept vložila, tak jen proto, že mi to prostě chutnal
Eliza řekla svůj názor, na něj má právo
Já všem moc děkuji za podporu, je pravda, že kritika se nečte moc dobře a nepotěší, ale už to prosím uzavřete
Zbytky si můžeme vyhazovat či spotřebovávat dle libosti, ale vydávat směs zbytků za recept je trochu nemístné a nevšímavé vůči případným čtenářům nebo lidem, kteří důvěřují a uvaří si tak. Vkládat recepty či něco jim podobného za každou cenu považuji za sebestřednost a dětinskost zároveň. To je můj názor a čekám na negativní reakce, ale budou mi lhostejné...
Jsme na webu o dobrém jídle, proč se bavit o tom, co spatláme, když nám něco přebývá.
Pro Isahu - ráda jí ohodnotím, až zase oslní něčím jiným. Má tady hodně pěkných receptů, které se mi osobně líbí víc a mám je uložené. Nechtěla jsem vůbec reagovat, ale Mirek a Savlinka mě - dá se říct vyprovokovali.
Jak vidím rosol, tak si okamžitě představím utopence v aspiku+ocet+cibuli (to můj manžel miluje).
Isahu O.K., vím, že Ty bereš v poho i negativní komentáře. Nemusí být pořád sluníčko, může být mráček
jen to nikdo nezkusil a už zvrací, to mě trochu mrzí
Kdyby jste absolvovali vojnu jako byla dřív, byste se divili, co se tam všechno jedlo
Mílo - syrečky opravdu ne
Elizo - smaženici nejíme a tlačenky s cibulí jsme měli už plné zuby
Radku - nebudu komentovat
Jani - v poho
Z kombinace rajského protlaku, tlačenky a hrášku se mi houpe žaludek...